1

(19 odpowiedzi, napisanych Ogólne)

Tak jak piszesz, odpytałem dzisiaj dokładnie: jeden ze strony oraz z klienta i raz jest dobrze a raz nie, zaś drugi ze strony i zawsze jest źle...:( Dodam że poczta @o2.pl i @tlen.pl więc grupa WP.

2

(19 odpowiedzi, napisanych Ogólne)

Zygmunt napisał/a:

Zmiana na nazwę bez polskich znaków niczego nie da, ponieważ chodzi tu o znaki takie jak "@" (o kodzie hex 40). Z tego co napisałeś w pierwszym poście wynika, że taki znak jest w nazwie Twojego nadawcy.

Generalnie nie ma, ale chyba WP coś dokleja:(

3

(19 odpowiedzi, napisanych Ogólne)

Zmiana w polu nazwy konta, tak żeby nigdzie nie było PL znaków też nic nie zmieniła... Nie mam już pomysłów:(

4

(19 odpowiedzi, napisanych Ogólne)

Znam nadawcę, spróbujemy zmienić, dzięki bardzo za pomoc:))

5

(19 odpowiedzi, napisanych Ogólne)

Witam

The Bat w wersji 9.3 64bit, więc powinno być ok ale nie jest.

Zygmunt napisał/a:

Należy więc szukać znaku kontrolnego ASCII w nazwie wyświetlanego nadawcy (nie w jego adresie e-mail) - to prawdopodobnie jest wspólnym mianownik tak wyświetlanych wiadomości."

Nie mam pojęcia co mam z tym począć...?

6

(19 odpowiedzi, napisanych Ogólne)

Witam wszystkich

Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić, mianowicie w pasku adresu w polu "od:" wyświetlają się krzaczki "=?UTF-8?Q?k=adres_nadawcy=40o2=2Epl?=" kodowanie ustawione na UTF-8. Dodam że na serwerze wyświetla się wszystko ok zaś w Bat-cie już nie i dotyczy to tylko kilku nadawców, nie mam pojęcia co ich może łączyć. Kończą mi się pomysły, może ktoś pomóc?

Pozdro Przemek