1

Temat: rejestracja a upgrade w wersji 4.xx

Witam,

w CRO zakupiłem onegdaj program TheBat! Professional, dostałem wersję 4.014. Wersja ta została zarejestrowana z użyciem klucza, dostarczonego przez CRO i działała ładnych parę miesięcy lub nawet dłużej. Nie wiem, jakie licho mnie podkusiło, coby sprawdzić, czy są nowe wersje. Okazało się, że jest wersja 4.2.6. W uzgodnieniu z CRO ściągnąłem ową nowszą wersję i spróbowałem wpisać nadal aktywny klucz. No i guzik. Nie działa. Tzn. TheBat! działa, w wersji 30-dniowej testowej, tylko na próbę zarejestrowania odpowiada komunikatem, że klucz należy zaktualizować. CRO nie ma pojęcia, co to znaczy, ja też. Na stronie, z której ściągnąłem nowszą wersję TheBat!a (http://thebat.pl/download/) w czerwonej ramce czerwonymi literami wypisano:
UWAGA:
Licencje na v3 zakupione przed 20 listopada 2008 działają jedynie z wersjami 4.0.x. Licencje zakupione po tej dacie obejmują także serie 4.1.x.
Licencje na v4 działają z każdą wersją 4.x.x.

co mogłoby sugerować, że aktualizacja z wersji 4.014 do 4.2.6 powinna się udać. Tylko 29 dni mi pozostało, mimo, że mam opłaconą licencję jeszcze na długo....
Może ktoś się spotkał z takim problemem i wie, co mam uczynić? Jak się aktualizuje aktualny klucz?

2

Odp: rejestracja a upgrade w wersji 4.xx

Pytanie jest inne: z jaką datą zakupiłeś licencję? Przed 20 listopada 2008 czy po?