Temat: Dwie licencje professional do odsprzedaży
Witam,
Nie znalazłem informacji czy można/nie można odsprzedawać licencję The Bat professional, więc pytanie czy można?.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → Dwie licencje professional do odsprzedaży
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Nie znalazłem informacji czy można/nie można odsprzedawać licencję The Bat professional, więc pytanie czy można?.
Po pierwsze, forum to nie tablica ogłoszeń i nie wykorzystuj go do takich celów.
Po drugie, chyba nie przeczytałeś licencji, ponieważ wyraźnie jest tam wymieniony zakaz odsprzedaży programu:
You may not distribute, copy, emulate, clone, rent, lease and sell the program. Also, you may not modify, decompile, disassemble, otherwise reverse engineer, or transfer the program, or any subset of the program, except to the extent and for the express purposes authorized by applicable law. Any such unauthorised use shall result in immediate and automatic termination of this licence and may result in criminal or civil prosecution.
Ok, można usunąć wpis o odsprzedaży bo forum to faktycznie nie tablica.
Czytałem licencje i gdzie tam pisze że nie mogę odsprzedać/odstąpić, to nie jest rozpowszechnianie, komercyjna sprzedaż, kopiowanie i tym podobne rzeczy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → Dwie licencje professional do odsprzedaży
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc