Temat: 3 szybkie pytania - może znasz odpowiedź?
Korzystam z protokołu IMAP4. Mam stworzone w najnowszym the bat profesional następujące foldery:
P.S. Folder "Sent", "Trash", "Śmieci" utworzył sie automatycznie w TB przy konfiguracji konta e-mail.
Tak samo utworzyłem na serwerowym kliencie (webmail):
Mianowicie, korespondencja zapisuje się/synchronizuje się pomiędzy TB a webmailem tylko foldery "wysłane" i "odebrane".
Jak przenoszę w TB wiadomości z folderu "odebrane" do podfolderu np. "zadania", to tam są. Jednak na webmailu nic się nie zmienia.
Pytanie 1. Jak zrobić, aby foledry w TB i na webmailu się automatycznie synchronizowały (jak coś robie w TB to żeby to samo się zrobiło w webmailu)?
Pytanie 2. Jak usuwam w TB wiadomość, to nie maj jej w "kosz", tak samo na webmailu nie ma w "kosz". Jak ustawić, aby usunięte wiadomości np. "odebrane" pojawiały się w "kosz" (w TB jak i na webmailu)?
Pytanie 3. Dlaczego podkreśla mi słowa, które są poprawnie napisane. Jak chce dodać je do słownika to nie mogę (najeżdżam myszką na niepoprawne słowo, klikam prawym przyciskiem myszki i wybieram opcje "dodaj słowo" - nic się dalej nie dzieje!?). Jaki najlepszy wgrać słownik PL lub jak rozwiązać ten problem?
___
Z góry serdecznie dziękuję za udzielenie porad!