Temat: Książka adresowa w wersji 10.x
Cześć,
wie ktoś jak dodać adresata do kilku grup w tej nowej książce adresowej? Dla mnie jest strasznie przekombinowana, ciężko się w tym połapać...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → Książka adresowa w wersji 10.x
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
wie ktoś jak dodać adresata do kilku grup w tej nowej książce adresowej? Dla mnie jest strasznie przekombinowana, ciężko się w tym połapać...
Opcje > Konfiguracja > Inne opcje > Używaj starego interfejsu książki adresowej - tutaj możesz zmienić wygląd na tradycyjny. Nowy wygląd książki nie odpowiada mi zupełnie, nastąpiła po prostu utrata funkcjonalności a praktycznie nic nowego nie widzę.
Tego szukałem ale nie znalazłem - Dzięki!
Tez uważam, że nowy interfejs jest beznadziejny.
Nie wiem co autorzy sobie zamyślili, ale nowy interfejs jest jeszcze pełen błędów (wywala mi się TB przy zmianie książki adresowej) oraz co gorsze mocno ograniczony funkcjonalnie. Bazuję w firmie na książkach adresowych dedykowanych, które można przenosić, nie widzę tej funkcjonalności w nowym interfejsie. Dzięki Zygmunt za info o opcji powrotu do starej książki.
Nie mam zaptaszone: "Używaj starego interfejsu książki adresowej", a mimo to nie widzę, żadnej nowej wersji. Sądząc z Waszych opinii jest ona do d... ale chciałem choćby zobaczyć. :-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → Książka adresowa w wersji 10.x
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc