1

Temat: Gdzie znajduje się kopia zapasowa w terminarzu?

Gdzie w teminarzu (Bat 3.0.2.10) jest opcja kopia zapasowa, ewentualnie jak ją uaktywnić przez terminarz?
Przeczytałem manuala i albo się pogubiłem neutral , albo są nieścisłości (zresztą z czasem znalazłem ich kilka, jakby manual był do innej wersji wink). Jest wzmianka o jeszcze dwóch opcjach (Filtracja wiadomości oraz Kopia zapasowa) tymczasem ich nie ma sad .
Towarzysze, pomożecie? wink

2

Odp: Gdzie znajduje się kopia zapasowa w terminarzu?

Podręcznik staram się aktualizować na bieżąco i dlatego w miarę rozwoju programu pojawiają się w nim opisy zmienionych i nowych funkcji, są usuwane nieaktualne dane i poprawiane błędy językowe (których nie udaje mi się uniknąć). Od dość dawna w nagłówku każdego rozdziału podręcznika jest także podawana wersja programu, której on dotyczy. Zechciej sprawdzić zgodność tych wpisów u siebie i wyciągnij wnioski.

3

radek napisał/a:

Gdzie w teminarzu (Bat 3.0.2.10) jest opcja kopia zapasowa, ewentualnie jak ją uaktywnić przez terminarz?

Co masz na myśli pisząc uaktywnić kopię? Co chcesz zrobić? Chcesz wykonać kopię, czy ją odtworzyć?
http://born66.net/kopia.png

4

krzychu napisał/a:

Co masz na myśli pisząc uaktywnić kopię? Co chcesz zrobić? Chcesz wykonać kopię, czy ją odtworzyć?

Chcę wykonać kopię (codziennie kopia różnicowa, raz na tydzień/miesiąc całościowa).
No i własnie, wg Twojego shootscreenu wszystko jest OK, tymczasem u mnie ten wybór jest zupełnie inny (poniższy załącznik).
Wygląda na to, że mimo iż manual o tym pisze (nie aktualizowałem go, jest taki od instalacji), to program nie pozwala na wykonanie kopi zapasowych z poziomu terminarza w tej wersji (przypominam  Bat 3.0.2.10).
Coś mi się zdaje, że tylko przesiadka na nowszą wersję pomoże sad
http://www.artmedia.gdynia.pl/terminarz.jpg

5

Coś mi się zdaje, że tylko przesiadka na nowszą wersję pomoże

Jedynie upgrade.