1

Temat: brak animowanego nietoperza w tary'u dla jednego konta

Witam,
szukałem odpowiedzi na moje pytanie i niestety nic nie mogę znaleźć :/
otóż chciałbym, by The Bat nie właczał animowanej ikonki w trayu gdy wykryje nowe wiadomości na jednym koncie - chodzi mi o ignorowanie tylko jednego konta. Wszystko co znalazłem sprowadza się do ignorowania konta przez MailTickera, którego i tak nie używam. Mi chodzi o brak animacji w trayu a nei informacji w MailTickerze. Aktualnie mam ustawiony filtr od razu ustawiający wszystkie pobrane wiadomości jako przeczytane, ale jest to rozwiązanie bardzo złe i chciałbym to zorganizować inaczej tj. Brak powiadomienia o nowych mailach, ale jak sam zajrzę do programu to żeby na liście folderów widoczne były pogrubione nowe wiadomości.

Czy jest to możliwe?

z góry dziękuję za pomoc

2 (edytowany przez Andy 2006-06-12 09:34:24)

Odp: brak animowanego nietoperza w tary'u dla jednego konta

Osobiscie niewidze narazie takiej mozliwosci. Animacje ikony ustawia sie na poziomie calego programu.
Mysle ze mozna by bylo zasugerowac taka opcje aby to sie nastawialo na poziomie konta.
Nieprubowalem tego ale nasuwa sie mysl aby Twoj sposob rozszezyc, aby otrzymane wiadomosci oznaczac dodatkowo  innym kolorem albo flaga.
Twoj filter klasyfikowalby wiadomosci jako przeczytane z innym kolorkiem lub flaga a dopiero po wlasciwym przeczytaniu aby mialy normalny wyglad.