1

Temat: Gdzie zmienić treść

Witam. Przyznaję, że dopiero zaczynam pracę z The Bat.
Poznałam już wiele tajników i proradziłam sobie z wieloma rzeczami.
Mam jeden problenik do którego nie potrafie dotrzeć (no, może to już też nadmiar pracy i skupienia się nad tym wszystkim).
Zależy mi na zmianie treści w potwierdzeniu odebrania wiadomości:

Witam!

List na adres "xxxx@xxxx.pl" datowany 30 czerwca 2006 (10:50:42),
został przeczytany. Jeśli odpowiedź okaże się niezbędna,
xxxx@xxxx.pl odpowie w najbliższym czasie.

The Bat! - automatyczna obsługa potwierdzeń

Będę bardzo wdzięczna za pomoc i podpowiedź gdzie mogę zmienić treść tego typu automatycznych odpowiedzi.

Pozdrawiam -
dkk

2 (edytowany przez Andy 2006-06-30 14:48:21)

Odp: Gdzie zmienić treść

-Konto albo Shift+Ctrl+P
-Wlasciwosci
-Szablony
-Potwierdzenie przeczytania

Zycze milej zabawy :-)

3

wink No, tak jak napisałam wcześniej - przemęczenie tongue

Najciemniej jest pod latarnią, po co szukać w programie, jak można przekopać wszystkie pliki ststemowe hmm

Wielkie Ci dzięki.

Pozdrówka -
dkk

4

Poznam ten bol.... kazdy z nas kiedys zaczynal. :-) Zwroc uwage na makra, mozna tam nastawic wiele ciekawych spraw.
Oprocz tego podalem Tobie ogolne nastawienie dla calego konta ale w podobny sposob mozna ustawic indywidualne odpowiedzi dla konkretnych adresow albo grupy.

5

Tak, dzięki - widziałam. To co było na samym początku istotne to już porobiłam wink Musiałam zmienić program z takich czy innych przyczyn; ja już odruchowo szukam plików i index-ów w pierwszej kolejności. Teraz jak znajdę tylko chwilkę to zacznę "zabawę" z kosmetyką (która jak wiesz zajmuje czasami najwięcej czasu). Niestety, wszystko jest ważne tylko nigdy nie ma czasu na swoje sprawy wink. Napewno jeśli stanę przed jakimś dylematem to pozwolę się uśmiechnąć do Was.
Jeszcze raz dzięki i pozdrówka...