1 (edytowany przez Misiek 2006-03-15 03:41:40)

Temat: Kolorowanie

Mam taki problem ustawiłem sobie swoj sposob kolorowania wiadomosci i teraz tak ustawilem go do folderu natomiast nie wiem jak to zrobic do wiadomosci, fakt faktem moge zaznaczyc wszystkie i ustawic kolorowanie ale nowe wiadomości już nie podlegają kolorowaniu sad i nic z tym nie potrofia zrobić. Prosze o pomoc

Jeszcze jeden problem sortuje wiadomości po utezorzono i niestety wiadomosci z dnia dzisiejszego czyli tego który aktualnie jest są gdzieś wśrodku w voyager nie wiem dlaczego date otrzymania mają w postaci godziny i może dlatego jak tak to jak to zmienić

2

Odp: Kolorowanie

Jeśli chodzi o sortowanie, to zobacz wg czego sortujesz (temat, odbiorca itp zamiast daty). Ewentualnie czy nie masz wyswietlania wiadomości wg wątków itp. Znajomy kiedyś przestawił na inny sposób wyświetlania (wątki czy grupa mailingowa, niech mnie ktoś poprawi jeśli źle piszę) i akutalne wyskakiwały mu w środku na końcu bądź początku całej listy.

Co do wyświetlania w postaci godziny, to nie wiem czy można to zmienić, ale bat maila z aktualnego dnia wyświetla pod postacią godziny. Dopiero na następny dzień zostaje pokazany dzien otrzymania.

3

Problem w tym, że mam ustawione według daty otrzymania i nikt mi nic nie zmieniał nie mam wyświetlania wg. wątków

4

Kolorowanie: wykorzystaj filty poczty przychodzącej
Sortowanie: przejrzyj opcję dostosowywania widoków, grupowania/wątkowania