Temat: blokowanie niechcianych adresów e-mail w The Bat 3.62.14 ?
witam mam taki o to problem dostaje od paru osób e-maile nie chce juz ich wiecej dostawac prosze o podpowiedz w jaki sposób mozna zablokowac odbieranie od nich wiadomosci?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → blokowanie niechcianych adresów e-mail w The Bat 3.62.14 ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam mam taki o to problem dostaje od paru osób e-maile nie chce juz ich wiecej dostawac prosze o podpowiedz w jaki sposób mozna zablokowac odbieranie od nich wiadomosci?
Najprościej chyba w wtyczce antyspamowej (np. BayesIt!) wpisać ich adresy na czarną listę (black list). I już Poza tym zawsze możesz zrobic sobie regułkę. I już
Możesz stworzyć filtr (poczty przychodzącej), który będzie kasował wiadomości od tych nadawców - tu: sprawdź działanie akcji usuń wiadomość
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → blokowanie niechcianych adresów e-mail w The Bat 3.62.14 ?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc