1

Temat: Pytanie odnośnie zakładek , oraz

The Bat! 3.80.06

Witam mam pytanie czy istnieje możliwość skonfigurowania tak zakładek do wiadomosci by pokazywane byly np: wiadomosci z tygodnia i nieprzeczytane nawet te starsze niz tydzien,

przy okazji mam pytanie o ktore kiedys zapytalem czy istnieje mozliwosc w obecnej wersji lub czy byla rzucona propozycja (czyt. czeka w kolejce) o mozliwosc definiowania w jakim formacie wielkosci maja byc wyswietlane wiadomosci nie tylko w bajtach a np w kilobajtach zeby byl wybór

jeszcze jedno jako moze bład (przynajmniej u mnie) jak klikam prawym klawiszem na wiadomość i wybieram załączniki i ktorą kolwiek opcje bym nie wybrał to i tak nie dziala http://www.mati.com.pl/giesu/bat.jpg
pozdrawiam smile

2 (edytowany przez Andy 2006-06-20 19:42:51)

Odp: Pytanie odnośnie zakładek , oraz

Na dole masz zakladke nieprzeczytane.

Kliknij z prawym przyciskiem na myszy na listwe pod wiadomosciami, pojawi sie Tobie menu, wybierz Widok, a tam mozesz sobie nastawic dodatkowa listwe z widokiem naprzyklad ostatni tydzien.

jeszcze jedno jako moze bład (przynajmniej u mnie) jak klikam prawym klawiszem na wiadomość i wybieram załączniki i ktorą kolwiek opcje bym nie wybrał to i tak nie dziala

U mnie to dziala bez problemu. Spruboj jak to sie zachowuje z uprawnieniami Admina.

3

Odp: Pytanie odnośnie zakładek , oraz

no niestety nic z tego, nic sie nie dzieje w momencie klikania a którąś z opcji zachowania załączników (ale to tylko z tego poziomu bo jak wejde w wiadomość to jest wszystko ok smile (zalaczniki u mnie sa kodowane w wiadomosciach)
ps. ciekawą opcja tak mi sie wydaje zeby The Bat pokazywal ile miejsca dany plik z wiadomosciami zajmuje gdzies na pasku stanu po wybraniu danego foldera