Temat: Minimalizacja centrum połączeń do zasobnika
SKANDAL! Dlaczego w moim ulubionym programie nie ma opcji minimalizacja centrum połączeń do traya?? niedopuszczalne. Propozycje użycia programu trayit! odpadają.. bo ja chce zeby to sie pokazywało tylko na czas odbierania/wysyłania poczty, bo troszke denerwujące jest to że przy okresowyym sprawdzaniu poczty pojawia się na pasku centrum połączeń no i powinno być w opcjach uruchamianie ze startem windowsa w postaci ukrytej, tylko zeby był w trayu znaczek thebata. Bo teraz mam prymitywnie zrobione, że w rejestrze dodany mam wpis z parametrem minimized czy jakos tak.. i teraz przy starcie systemu to okno widac przez kilka sekund i dopiero wtedy sie minimalizuje do traya.. jak ktoś ma jakieś sugestie jak te problemy rozwiązać to proszę napisać, ewentualnie prosze w wsparcie i jakąś akcje manifestacyjną może by zrobić, żeby to wreszcie dodali do opcji..
PS. I jakies notifiery z zegarka odpadają bo takie coś mam w kkkonnekcie, ale jednak wolałbym powiadamianie batem, bo mi od razu bayesem filtruje a mam 5 kont i na każde mi z 10 spamu dziennie dochodzi...