1

Temat: Problem z opcją PRZYPOMNIJ

Używam wersji The Bat 3.99.29 - zacząłem używać przypomnień (menu specjalne/przypomnij). W jednej z wiadomości użyłem - niestety nie pamiętam jakich dokładnie - opcji zaawansowanych. Przypomnienie jak najbardziej zadziałało, ale niestety nie przestało przetwarzać tego maila, mimo, iż wiadomość został już dawno usunięta, to jednak codziennie po kilka razy TB wyświetla tą wiadomość wraz z załącznikami. Próbowałem już zmieniać położenie tej wiadomości (zanim ją usunąłem) , zmieniać ustawienia powiadamiania, aż w końcu ją usunąłem. Nic nie pomaga. Jest to irytujące, jak kilka razy dziennie wyskakuje ta wiadomość. Co zrobić? Pomocy!
Z ciekawostek dodam, że po zaznaczeniu jej (gdy jest otwarta) jako nieprzeczytanej, pojawia się na tablicy ale po kliknięciu, żeby się wyświetliła, lub po wejściu do odebranych - gdzie teoretycznie powinna być - wiadomości nie ma, a jeżeli zostawiam okienko z wiadomością na wierzchu, to wiadomość robi się pusta.

Czy ktoś się spotkał z czymś takim i jak temu zaradzić?
Będę wdzięczny za pomoc.

2

Odp: Problem z opcją PRZYPOMNIJ

Czy ktoś w ogóle używa opcji "przypomnij" w The Bat! ?

3

Odp: Problem z opcją PRZYPOMNIJ

Owszem, ja używam dość często - przeważnie korzystam z opcji zaawansowanych i wszystko działało i działa bez problemów w różnych wersjach The Bat! i Voyagera. Niestety, nic nie mogę Ci doradzić oprócz tego, abyś oczyścił i skompresował foldery. Może wtedy zniknie ta usunięta, jak twierdzisz, wiadomość.