Temat: Zamieszanie z widokiem kont pocztowych przy różnych użytkownikach
Witam,
właśnie się przesiadłem na wersję 4.0.14 Pro (Windows XP +SP2). Bata mam skonfigurowanego na dwóch użytkowników, którzy mają przypisane swoje konta pocztowe bez możliwości sprawdzania kont innego użytkownika. Każdy loguje się swoim loginem i hasłem Nad tym czuwa admin, który ma oczywiście dostęp i podgląd do wszystkich kont pocztowych.
Po instalacji nowej wersji Bata w trybie admina wszystko gra. Natomiast jak się loguje jako któryś z użytkowników, to użytkownik ten ma dostęp nie tylko do swoich kont, ale także do kont drugiego użytkownika. Może czytać, odbierać i wysyłać meile. Przy sprawdzaniu meili Bat sprawdza wszystkie konta pocztowe. Oczywiście jest to sytuacja niepożądana.
Co dziwne - po przełączeniu na dole po lewej stronie z "Wszystkie" na "Nieczytane" albo "Adresy" i z powrotem na "Wszystkie" sytuacja wraca do normy - tzn. dany użytkownik widzi tylko swoje konta pocztowe i może czytać, odbierać i wysyłać tylko swoje meila. Przy drugim użytkowniku jest tak samo.
Co może być przyczyną powyższego? Sprawdzałem ustawienia adminsistracyjne dla poszczególnych użytkowników, ale niczego tam nie znalazłem.
Będę zobowiązany za pomoc.
Pozdrawiam,
Lukasz