1

Temat: Jak ustawić aby załączone obrazki pojawiały się pod tekstem - jak w OE

Witam
Z TB kozystam od niedawna, i bardzo mi sie podoba, jednak najbardziej wkurza mnie to ze nie moge znalez takiej opcji aby zalaczniki graficzne w poczcie nie pojawialy sie jako dodatkowe zakladki czy ikonki z boku pola z tekstem ale pod tekstem lub miedzy tekstem jesli jest to widomosc w formacie HTML, gdzie jest taka opcja? Uzywam TB w wersji 3.60.07!

prosze o pomoc

Odp: Jak ustawić aby załączone obrazki pojawiały się pod tekstem - jak w OE

obe napisał/a:

Witam
Z TB kozystam od niedawna, i bardzo mi sie podoba, jednak najbardziej wkurza mnie to ze nie moge znalez takiej opcji aby zalaczniki graficzne w poczcie nie pojawialy sie jako dodatkowe zakladki czy ikonki z boku pola z tekstem ale pod tekstem lub miedzy tekstem jesli jest to widomosc w formacie HTML, gdzie jest taka opcja? Uzywam TB w wersji 3.60.07!

Sam przesiadałem się na TB! z amigowego YAMa i też mi brakowało pokazywania dołączonych obrazków pod tekstem. Nie ma bowiem w TB! takiej możliwości.

Obrazki dołączone i podlinkowane we wiadomości HTML pojawiają się - z pewnymi wyjątkami - prawidłowo, oczywiście w podglądzie HTML.

Małe uzupełnienie - można się zarejestrować na stronie Ritsów i wesprzeć ten pomysł: https://www.ritlabs.com/bt/view.php?id=5230. Jak będzie dużo wpisów, to może autorzy go zrealizują...

4

Konrad Szkudlarczyk napisał/a:

Małe uzupełnienie - można się zarejestrować na stronie Ritsów i wesprzeć ten pomysł: https://www.ritlabs.com/bt/view.php?id=5230. Jak będzie dużo wpisów, to może autorzy go zrealizują...

Ale ty Konaradzie chyba go nie wsparłeś...?

krzychu napisał/a:

Ale ty Konaradzie chyba go nie wsparłeś...?

IMO są ważniejsze rzeczy do zrobienia. Po drugie - obecnie obrazki zazwyczaj dostaję podczepione do wiadomości html, a w takim przypadku podczas wyświetlania ich pod tekstem (w plain text) byłby to kompletny chaos. Po trzecie, przyzwyczaiłem się do obecnego działania. Ale jak ktoś chce - a autor wątka chce - to niech próbuje.