Temat: Jak usunąć hasło
Ustawiłem sobie hasło które trzeba wprowadzić za każdym razem gdy startuje program i teraz nie wiem jak go usunąć żeby włączał się bez podawania hasła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → Jak usunąć hasło
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ustawiłem sobie hasło które trzeba wprowadzić za każdym razem gdy startuje program i teraz nie wiem jak go usunąć żeby włączał się bez podawania hasła
Jedyna droga to backup/eksport zawartości programu + reinstalacja bez hasła (czyli bez szyfrowania danych).
Jedyna droga to backup/eksport zawartości programu + reinstalacja bez hasła (czyli bez szyfrowania danych).
U mnie generalnie problem jest taki że hasła na koncie nie mam a bat i tak "woła" o nie przy próbie jego usunięcia na przykład. zamknąłem baciora, skasowałem pliki konta z dysku, bat odtworzył je i nadal mam te komunikaty :
co można w takiej sytuacji jeszcze zrobić ??
Uprzejmie proszę o pomoc w instalacji programu The Bat wersji profesjonalnej. Mam na początku komunikat, że muszę wpisać główne hasło programu. Hasła nie znam. Proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku, Sławek
esmed, musiałeś przy instalacji wybrać opcję szyfrowania bazy wiadomości - zatem hasło o które pyta program ustalasz sam
Piotrek Kaleta, usuń cały folder z plikami konta, po uruchomieniu TB! pod tą nazwą pojawi się puste konto bez hasła - wtedy możesz je normalnie usunąć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → Jak usunąć hasło
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc