Temat: problem z wysyłaniem maila do wielu odbiorców
Gdy wysyłam maila do kilku odbiorców otrzymują oni pustego maila, nawet bez adresata i tematu. Pojedyncze maile są poprawne. W czym może tkwić problem?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → problem z wysyłaniem maila do wielu odbiorców
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdy wysyłam maila do kilku odbiorców otrzymują oni pustego maila, nawet bez adresata i tematu. Pojedyncze maile są poprawne. W czym może tkwić problem?
Utworzonym szablonie? Jak wysyłasz tego maila i do samej siebie to jak ci TB tego maila przychodzącego wyświetla?
Moja książka adresowa jest podzielona na 10 grup, w każdej jest ok.120 pozycji mailowych (więc sporo tego) i jak próbuje wysłać taką całą grupę to u mnie wyświetla sie bez tematu i bez żadnego tekstu. Natomiast jak wysyłam do pojedynczych osób to wszystko jest ok.
Rozumiem że chodzi już o przychodzącą wiadomość. Tworzona posiada tekst i temat? Jeśli tak to zapewne twój dostawca konta pocztowego czyści maile wysłane do wielu adresatów.
Spróbuj wysłać ten sam mail do 2,3 osób.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → problem z wysyłaniem maila do wielu odbiorców
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc