Temat: The Bat 4.2.23 Pro - podaj login i hasło
Witam wszystkich forumowiczów.
Chciałbym się do was zwrócić z prośbą o pomoc. Otóż moja znajomość tego programu jest niewielka. Instalowałem ponad miesiąc temu system operacyjny na laptopie kolegi - Win7 64bit + reszta jego oprogramowania użytkowego, w tym The Bat we wspomnianej wersji. Konfiguracja dwóch kont pocztowych także nie sprawiła żadnego problemu. Wszystko działało i jest ok.
Przedwczoraj dzwoni do mnie. Po kliknięciu ikony wyświetla mu się małe okienko gdzie trzeba wpisać nazwę użytkownika i hasło. Zarzeka się że to nie jego sprawka. Wierzę mu bo przy jego zdolnościach nie byłby w stanie sam tego zrobić.
Założyłem, że wykonanie kopii plików programu, potem deinstalacja, restart i ponowna instalacja zaleczą problem. Nic z tego.
Po instalacji program w dalszym ciągu prosi o nazwę użytkownika i hasło. Czy ktoś z was miał podobny problem i zna receptę na ponowne uruchomienie tego programu? Przeszukałem forum, ale niestety nie znalazłem opisu takiego problemu. Być może kiepsko szukałem, ale słowo daję, starałem się
Satysfakcjonuje go nawet sytuacja, kiedy da się go zainstalować na nowo nawet bez wczytania starych wiadomości, ewentualnie lista adresów (za nazwę pliku i mechanizm wczytania będę podwójnie wdzięczny).
Z góry dziękuję za pomoc i niech The Bat będzie z wami.