Temat: Odzyskanie kont po formacie

Witam,
Stało się to, co stac się nie powinno... System miał być przywrócony z kopii zapasowej (obraz partycji), jednak po foarmacie okazało się, że kopia jest uszkodzona i nie da się z niej skorzystać hmm
Na szczeście skopiowałem cały katalog TheBat na inny dysk i po instalacji systemu wrzuciłem go dokładnie w to samo miejsce (Program Files).
Niestety nie zapisałem klucza rejestru i teraz nie wim jak odzyskać konta , poczte i ustawienia sad

Możecie podpowiedzieć jak to zrobić ?

2

Odp: Odzyskanie kont po formacie

W rejestrze są przechowywane mniej znaczące informacje konfiguracyjne, zatem jego utrata nie jest straszna. Ważne, że zachował się katalog Mail i jego podkatalogi. Podkatalogi mają takie nazwy jak nazywały się Twoje konta. W podkatalogach są kolejne podkatalogi odpowiadające folderom The Bat! oraz pliki konfiguracyjne account.*. To w tych plikach przechowywane są podstawowe dane kont.

Po prostu zainstaluj program i jako miejsce przechowywania poczty wskaż mu katalog Mail - wszystko powinno się odtworzyć automatycznie. Gdyby się to nie udało (raczej niemożliwe), to poszczególne konta można odtwarzać podobnie: tworzysz nowe konto i jako katalog macierzysty tego konta wskazujesz już istniejący katalog na dysku.

3

Odp: Odzyskanie kont po formacie

Serdeczne dzięki.... już wszystkie konta przywrocone i TheBat! działa jak zawsze SUPER. smile