Temat: odbiorca ukryty

Witam,
Ustawiłam sobie w programie wysyłanie kopi ukrytej za pomocą makropoleceń, ale wyświetla się w folderze wysłane oprócz nadawcy wyświetla się adres odbiorcy ukrytego. W jaki sposób mogę zmieć aby odbiorca ukryty nie wyświetlał się jako odbiorca, gdyż utrudnia przejrzystość wysłanych e-maili.
Pozdrawiam

2

Odp: odbiorca ukryty

Opisałaś problem niezbyt jasno, ale sądzę, że da on się rozwiązać przez wyłączenie wyświetlania pola "Kopia ukryta" na panelu nagłówka. Kliknij prawym klawiszem myszy na tym polu, wybierz z menu "Pola nagłówka" i zmodyfikuj to co ma być wyświetlane / wygaszane.

3

Niestety nie mogę nic zmienić.
Spróbuję jeszcze raz opisać:
Przy wysyłanie e-maila z opcją kopia ukryta w folderze „wysyłane” w polu „DO” wyświetla się adresata, oraz po przecinku do kogo kopia ukryta idzie. Chcę wyłączyć tę opcja aby w polu „DO” by tylko wyświetlana adresat, oraz po przecinku „kopia do”, a niew yświetlała się e-mail z kopi ukrytej.
Kopie ukrytą mam ustawioną z automatu i wyświetlanie kopi ukrytej w polu „DO” przeszkadza mi w przejrzystości folderu.

4

Niestety, nadal nie rozumiem. Przecież w polu "Do" nigdy się nie wyświetli adres wpisany w pole "Kopia ukryta". Czy możesz podać zawartość szablonu, który wstawia Ci te dane adresowe? Może użyłeś niewałaściwego makra i dlatego tak się dzieje.

Włącz wyświetlanie pola "Kopia ukryta" na panelu nagłówka (tak jak opisałem poprzednio) i sprawdź czy jest w nim adres ukrytego odbiorcy. Jeśli jest, to znaczy że masz w szablonie jakieś zdublowane wpisy.

5

Chodzi o to że w moim programie wyświetla się adresat ukryty.

6

The Bat! umożliwia wyłączenie / włączenie widoku różnych pól nagłówka, w tym także pola "Kopia ukryta". Tak jak napisałem wcześniej: kliknij prawym klawiszem myszy na panelu nagłówka, wybierz z kontekstowego menu pozycję "Pola nagłówka" i ustaw sobie to co ma być wyświetlane / wygaszane. Poza tym powtarzam jeszcze raz, adres wpisany w pole "Kopia ukryta" nie ma prawa pojawić się w polu "Do", a jeśli tak jest, to masz coś źle w szablonie.

7

Nie chodzi o pole nagłówku przy tworzenie e-maila.
Chodzi aby w folderze wysłane po wysłanie już e-maila nie wyświetlał się odbiorca ukryty przy przeglądaniu wysłanych e-maile w folderze (nie wchodząc w e-maila).

8

Zrób jakiś zrzut ekranu, zamaż adresy i pokaż jak to u Ciebie wygląda, może wtedy uda się znaleźć co jest źle. Poza tym podaj jaki masz szablon, prosiłem już o to wcześniej.

P.S.
Wysłałem sam do siebie testową wiadomość i zrozumiałem o co Ci chodzi. Niestety, takiego sposobu wyświetlania odbiorców na liście wiadomości nie uda się wyłączyć, autorzy nie przewidzieli tu żadnych opcji.