Temat: The Bat! 3.99 w Komputer Świat ekspert [nr 5/2007]
Opisany jako pełna wersja, ale czy komercyjna?
Tak czy owak w tej cenie...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → The Bat! 3.99 w Komputer Świat ekspert [nr 5/2007]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Opisany jako pełna wersja, ale czy komercyjna?
Tak czy owak w tej cenie...
Wersja jest Pro. Ale dla mnie jest problem taki, że nie mogę uruchomić wersji angielskiej. Plik językowy wygląda ok, ale menu "Opcje" nie ma czegoś takiego jak "języki". Zmiana ręczna w rejestrze też nie pomag
u mnie działa wszystko pieknie ładnie najpierw wywaliłem poprzednia wersje i potem postawiłem nowa
a co do wersji pro nadal mam dylemat czy można go używać do zastosowań komercyjnych niby wersjie PRO ale jakos nie mogę znaleść info w zadnej licencji ani nic , może przydałoby sie napisac do KEŚ
u mnie działa wszystko pieknie ładnie najpierw wywaliłem poprzednia wersje i potem postawiłem nowa
Czyli możesz zmienić język?
a no tak racja nie ma zmiany opcji języka a moja odpowiedz była niekompletna bo niedoczytalem o co dokładnie chodzi poprostu zrozumiałem ze nie masz pola OPCJI
Zainstalowałem tą wersję z KŚ, ale podczas uruchamiania nie pojawia się splash screen, tylko jakiś niezidentyfikowany przeźroczysty obiekt w lewym dolnym rogu ekranu.
To tylko u mnie ten problem ?
Też mam te n dziwny obiekt... nie wiem, jaka jest przycyzna, ale mi nie przeszkadza.
Czy w końcu istnieje jakiś sposób uruchomienia angielskiej wersji programu? jak dla mnie to spora wada, wersja miała być nieokrojona...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → The Bat! 3.99 w Komputer Świat ekspert [nr 5/2007]
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc