Temat: odbiór z wielu kont do jednej skrzynki odbiorczej
tak jak w temacie ... nie chce miec dla kazdego konta oddzielnej skrzynki ... chcialbym aby wszystko splywalo do jednej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → odbiór z wielu kont do jednej skrzynki odbiorczej
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak w temacie ... nie chce miec dla kazdego konta oddzielnej skrzynki ... chcialbym aby wszystko splywalo do jednej
... nie chce miec dla kazdego konta oddzielnej skrzynki ... chcialbym aby wszystko splywalo do jednej
Zrób zatem filtry, które będą przenosiły Ci pocztę według potrzeb, albo utwórz folder wirtualny, który będzie monitorował wszystkie foldery odbiorcze (jest to lepsze rozwiązanie niż fizyczne gromadzenie poczty w jednym folderze, które dosyć często kończy się płaczem po utraconych wiadomościach).
kiedys po pierwszej istalacji bata wydawalo mi sie ze mozna bylo wybrac ... jedna teraz probowalem ponowanie ...i niestety nie mialem takiego wyboru
kiedys po pierwszej istalacji bata wydawalo mi sie ze mozna bylo wybrac ... jedna teraz probowalem ponowanie ...i niestety nie mialem takiego wyboru
Odebrano pewne opcje konfiguracyjne, które można było konfigurować przy instalacji (AFAIR tryb działania programu jako serwera lokalnego), ale konta chyba zawsze miały oddzielne foldery w TB.
To tylko Ci się wydawało, ponieważ The Bat! od samego początku miał odrębną strukturę folderów dla każdego konta. Użyj po prostu folderu wirtualnego.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → odbiór z wielu kont do jednej skrzynki odbiorczej
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc