Nikogo nie interesuje na BugTracku ta usterka a ja nie spodziewałem się że właściciel firmy Retlabs zobaczy moją opinię na tym forum.
Tak, nie interesuje jak się nie chce dodać komentarza. Ja swój dodałem 1 marca 2006 roku. Podziel się swoją notką o Bugu. Może wykorzystałeś interfejs samgo programu i zapytanie zadałeś wprost do autorów? Jeżeli nie zrobiłeś nic to jakie masz prawo do pisania o tym czy coś jest łatane czy nie? Przeczytaj sobie ostatnie changelogi i może coś one ci wyjaśnią. Program jest łatany swoim specyficznym tempem a ten błąd najzwyczajniej nie należy do priorytetowych, szczególnie w kontekście gdy są jedynie dwie oddane informacje na jego temat. Twojej wśród nich nie widzę. Jak byś miał dalsze wątpliwości co do łatania błędów to poczytaj sobie tę listę:
https://www.ritlabs.com/bt/changelog_page.php
może da ci cokolwiek do myślenia.
Chciałem tylko podzielić sie własnym doświadczeniem z tymi co może jeszcze nie do końca są przekonani co do słuszności zakuku tego programu.
Jakie ty masz w tej kwestii doświadczenie? To że nie potwierdzasz błędów na oficjalnej stronie BugTracka i na tej podstawie wyciągasz wniosek że nikt nie jest zainteresowany jego załataniem? Poszukaj sobie kto to jest Vitalie Varbie na BugTracku a zauważysz czy RITsi się nie interesują BugTrackem - kto dodał notkę o powiązaniu/duplikacji błędów?
Temat zamykam gdyż dyskusja jest jałowa.