Temat: zbawienne dzialanie antyvirow...
Witam!
Szukalem pomocy w internecie, az w koncu dotarlem tutaj:) a wiec moj problem wyglada nastepujaco:
Kilka dni temu wlaczylem na noc ze 2 antyviry(typu online). Na drugi dzien przeczytalem raport itp itd no i bylem zadowolony ze mam czystego kompa..:) niestety moja radosc nei trwala dlugo, chcialem sprawdzic poczte, ale wyskoczyl mi komunikat w the bacie ze musze jakies hasla ustalic (glowne i dodatkowe), dobra ustalilem, potem wyskoczyl mi nast komunikat ze mam stworzyc nowe konto....ekm?? no wiec byle jakie stworzylem i patrze ze caly program jest "czysty"...;/ wszystkei konta, ustawienia, inerfejs, ksiazka adresowa poszly w diably...
Poczytalem troche wczesniejszych watkow. Znalazlem foldery z poczta, problem w tym ze nie moge ich podmienic. Wydaje mi sie ze nie moge tego zrobic, gdyz nie znam dokladnych nazw kont i ustawien ktore mialem. Jest jakas szansa zeby odzyskac konfiguracje programu i kont ( na tym najbardziej w sumie mi zalezy)? szukalem ksiazki adresowej ( plik *.abd o ile sie nie myle) i lipa, chcoiaz to bardzo dziwne zeby antywirus ja usunal. Sa jakies magiczne sposoby zeby odzyskac to wszystko, czy lepiej zaczac od poczatku?
Pozdrawiam i z gory dzieki za odp