Temat: błąd przy uruchamianiu...
Witam
podczas uruchamiania pogramu wyskakuje mi o to taki bład:
po nacisnieciu OK
wyskakuje kolejny komunikat z błedem:
i po naciśnięciu OK dalej program się nie uruchamia
mozna zlikwidowac ten błąd ?
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → błąd przy uruchamianiu...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
podczas uruchamiania pogramu wyskakuje mi o to taki bład:
po nacisnieciu OK
wyskakuje kolejny komunikat z błedem:
i po naciśnięciu OK dalej program się nie uruchamia
mozna zlikwidowac ten błąd ?
pozdrawiam
Nie napisałeś ani słowa gdzie jest zainstalowany program, jaka jest jego wersja, czy była to pierwsza instalacja (i po niej program się nie uruchamia), gdzie masz katalog z pocztą... Z komunikatów o błędzie jasno wynika, że usiłujesz otworzyć plik w katalogu o przedziwnej i zapewne niewłaściwej nazwie. Podaj więcej danych, ponieważ wydaje mi się, że źle instalowałeś The Bat!!!!
Nie napisałeś ani słowa gdzie jest zainstalowany program, jaka jest jego wersja, czy była to pierwsza instalacja (i po niej program się nie uruchamia), gdzie masz katalog z pocztą... Z komunikatów o błędzie jasno wynika, że usiłujesz otworzyć plik w katalogu o przedziwnej i zapewne niewłaściwej nazwie. Podaj więcej danych, ponieważ wydaje mi się, że źle instalowałeś The Bat!!!!
wersja the bata
The Bat v3.64.01 Professional Christmas Edition
program obojetnie gdzie zainstaluje to i tak wyskakują komunikaty zamieszczone w 1 poscie (program domyslnie instaluje się do katalogu temp, troche mnie to dziwi :-/)
obecnie mam w systemie zainstalowaną wersje the bata 2.00 i nie moge jej odinstalowac (panel sterowaia -> dodaj usun prog...) bo wyskauje mi komunikat
"Error cleaning up The Bat! pogram directory. Uninstal borted."
czy to moze byc powodem ? czyli niemozliwosc poprawnego uzywania 2 programów the bat ?
obecnie mam w systemie zainstalowaną wersje the bata 2.00 i nie moge jej odinstalowac (panel sterowaia -> dodaj usun prog...) bo wyskauje mi komunikat
"Error cleaning up The Bat! pogram directory. Uninstal borted."
czy to moze byc powodem ? czyli niemozliwosc poprawnego uzywania 2 programów the bat ?
Skoro masz zakłócony układ katalogów na dysku, to i odinstalowanie się nie uda. Spróbuj zatem, pamiętając o kopii poczty, usunąć ręcznie wpisy z rejestru i katalogi programu z dysku. Potem dopiero instaluj nową wersję, podając poprawny katalog instalacji.
Można używać wielu wersji programu na tym samym komputerze, wywołując je z opowiednią opcją wiersza poleceń (patrz podręcznik) - lecz powinni się z tego korzystać zaawansowani użytkownicy, którzy wiedzą co robią.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → błąd przy uruchamianiu...
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc