Odp: Pomocy! 3.60 -> 3.63 i cala poczta zniknela!
Spróbuj utworzyć konto z nazwą starego. Np. intercedo.
Jak nie zadziała to ... Klapa.
oczywiście na backupie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Ogólne → Pomocy! 3.60 -> 3.63 i cala poczta zniknela!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spróbuj utworzyć konto z nazwą starego. Np. intercedo.
Jak nie zadziała to ... Klapa.
oczywiście na backupie
co za szajs! dalej nie widzi maili!
Pisz do KS czy z wersją z ich czasopisma jest w licencji włączony support i później pisz według właściwości.
Ogólnie rzecz biorąc marnie widzę możliwość odzyskania szyfrowanej poczty.
BTW to nie wiem czemu nazwy kont masz zapisane w postaci odkrytej i nie są one zaszyfrowane.
BTW to nie wiem czemu nazwy kont masz zapisane w postaci odkrytej i nie są one zaszyfrowane.
Nazwy kont nie są chyba szyfrowane (tak jest u mnie, a używam trybu szyfrowanego prawie od samego początku jego pojawienia się w programie). Mnie tutaj dziwi nieco inna sprawa, a mianowicie że "...drugi user na moim komputerze (mial normalne, nie zaszyfrowane pliki pocztowe) widzi poczte...". W konfiguracji programu coś od samego początku musiało być bardzo mocno pomieszane, ponieważ nie można jednocześnie mieć kont szyfrowanych i nieszyfrowanych. Wersja 3.60 jest tak stara, że nie pamiętam dokładnie jak się zachowywała. Poza tym wersja próbna działa przez miesiąc i być może to w zestawieniu z nie wolną od błędów wersją 3.63 z KŚ spowodowało taki bałagan.
W tej sytuacji także uważam, że niewiele da się zrobić, skoro nie ma kopii zapasowej. Można jeszcze spróbować powrócić do 3.60 jeśli nie minął termin jej ważności.
Nazwy kont nie są chyba szyfrowane (tak jest u mnie, a używam trybu szyfrowanego prawie od samego początku jego pojawienia się w programie).
A to jestem spokojny bo u mnie jest podobnie, chciaż wydawało mi się po informacjach na liście tb-l, że nazwy kont powinny być też zaszyfrowane jak folderów wspólnych.
Co do reszty to się zgadzam z twoimi uwagami. Jeżeli zresztą miałoby miejsce to co sugerujesz z drugim użytkownikiem to najlepiej z jego poziomu zrobić kopię zapasową i wszystko postawić później od nowa.
drugi user oddzielnie sie loguje na winxp, widzi zupelnie inne konta (swoje wlasne) i nie bylo problemu z tym, zeby on mial nieszyfrowana poczte, a ja tak.
drugi user oddzielnie sie loguje na winxp...
Tego na początku nie napisałeś wyraźnie. Czy jest w takim razie możliwy powrót do 3.60?
nie wiem czy jest mozliwy powrot. mam jeszcze 3.60, ale boje sie zainstalowac!
Nie instaluj na początku a przegraj jedynie plik thebat.exe - to jest wystarczające do aktualizacji TB. Od dawien dawne moja aktualizacja właśnie polega na przegraniu tylko tego pliku.
Do wydobywania z plików MSI thebat.exe można użyć poniżej zamieszczonego pliku:
http://thebat.pl/media/4/20060508-MSI_extract.zip
JEST!!! WROCILO WSZYSTKO!!!!! HURRA!!!!!!!!!!!
uff!
dobra. co teraz mam zrobic, zeby nic nie schrzanic?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Ogólne → Pomocy! 3.60 -> 3.63 i cala poczta zniknela!
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc