Odp: wygląd wiadomości w przypadki "odpowiedzi"
Przeczytaj moj poprzedni post... :-)
a potem experymentuj z "tylko HTML"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum PSTB! → Szablony i filtry → wygląd wiadomości w przypadki "odpowiedzi"
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przeczytaj moj poprzedni post... :-)
a potem experymentuj z "tylko HTML"
Zrobiłem jak mi Andy podowiedział czyli mam ustawiony czyst text/html i dalej zamienia mi tabelki w czysty text, przy czym nie wiem co znaczy cyt. "Potem przy odpowiedzi w dolnej czesci zaznaczam HTML", u mnie takiej możliwiości zaznaczenia nie widzę. Być może mam inną wersję bata (2.11.02) albo czegoś nie widzę.
Prośba do Andy'ego. Może byś mi zrobił zrzut ekranu na mój adres e-mail z ustawieniama. Będę wdzięczny
A w szablonie odpowiedzi masz ... ?
W mojej wersji nietoperza w dolnej listwie nie ma możliwości wyboru formatu odpowiedzi. W zakładce: "konto/właściwości/odpowiedź" też nie ma wyboru. Wybór jest tylko poprzez "opcje/format wiadomości" w redagowanej wiadomości. Dotyczy to jednak tylko jak już wcześniej pisałem informacji dopisywanych do pierwotnej wiadomości. Pierwotna wiadomość html (np. tabelka) jest automatycznie zamieniana na zwykły tekst. No i jeszcze ten dodatkowy problem ze wstawianiem pustych wierszy:-(
Czasy 2.11 pożegnałem już dość dawno. Może lepiej zaktualizować Bata do nowszej wersji - nawet tej z KSE.
Czy można zrobić aktualizacę za darmo? Wersję 2.11 miałem kupioną legalnie (dodatek do czasopisma Expert ). Jeśli tak to proszę o linka.
Musisz kupić nowszą wersję KS Experta z owszym TB (można zamówić numery archiwalne przez internet) lub możesz także zapytać RITSów ile przydzielili by upustu za aktualizację do wersji pełnej.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum PSTB! → Szablony i filtry → wygląd wiadomości w przypadki "odpowiedzi"
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc