Temat: MISSING CONTEXT HELP TOPIC 2003 (szukalam w FAQ i nie znalazlam as yet
Witam,
przeszukalam FAQ, nie znalazlam podobnego watku, pytalam o pomoc team z Cro Skulski sprzedajacych TheBat, ale takze oni nie umieli mi pomoc, pytam wiec z nadzieja szanowne grono tutaj :)
Sewego czasu mialam na kompie The Bat (w jedenj ze starych wersji), potem prestalam go uzywac, usunelam wszytko oprocz kopki ksiazki adresowej i zbackupowanych maili.
Kilka tygodni temu zakupilam nowa licencje, zostalam poinformowana o koniecznosci sciagniecia aktualnej wersji TheBat, co tez uczynilam.
Po zainstalowaniu i otworzeniu aplikacji pojawia sie probsa o haslo, a zamiast wpisac to haslo (zostalam poinstruowana) mam kliknac POMOC i wpisac tam klucz lic. Niestety, kiedy klikam POMOC , pojawia sie jedynie kominikat z tematu: "MISSING CONTEXT HELP TOPIC 2003".
Usunelam zatem nowa instalke z kompa, usunelam tez wszlekie slady TheBata sprzed lat (takze, choc wydaje mi sie to absurdem - ksiazke adesowoa i maile do backupu), przeinstalowalam nowego Bata i nadal mam ten sam problem.
Dla ulatwienia dodam, ze uzywam wszchmogacego... systemu Vista. Czy w tym tkwi problem? Jesli tak to jak go rozwiazac.Prosze o pomoc.
Dziekuje z gory i pozdrawiam,
Salice