Temat: automatyczna kopia zapasowa - problemy
Zdecydowałem się - skoro już się przekonałem do upgrade'u - założyć nowy temat, gdyż przeglądając dotychczasowe nie znalazłem na tyle bliskiego mojemu pytaniu, by zdecydować się odświeżać. Natomiast temat ten zakreśliłem nawet szerzej niż aktualny mój problem, bo może na przyszłość posłuży ten temat do znalezienia odpowiedzi na pobliskie tematy.
Zawężając już teraz ten ogólny temat o problemach z autokopią, przedstawiam obecne zapytanie.
W zasadzie od długiego czasu mnie prześladuje ten problem, ale nigdy "nie ma czasu" głębiej poszukać czy choćby tu na Forum zapytać. Mianowicie rzecz w tym, że mam wpisaną automatyczną kopię, harmonogram przewiduje co bodaj dwa dni, tam jest wpisana nazwa pliku - no i kopia "rusza" faktycznie, potem pokazuje postęp pracy, tyle że w zdecydowanej większośći wypadków kończy się tak, że nie zapisuje pliku. Cóż. Na szybko - to się robi ręcznie. Niemniej, wolałbym to rozwiązać, skoro podejmuję kolejną próbę. Czy to może rzecz w tym, że nie uruchamiam programu jako administrator, bo zalogowany jestem na codzień na zwykłym koncie (i przy instalacjach po prostu jestem pytany, czy zgadzam się na zrobienie zmian przy instalacji). Czy problem w tym, że tytuł jest praktycznie taki sam dla każdej kopii i blokowan jest nadpisanie? — jeżeli tu więc problem tkwi, to proszę podpowiedzieć, jak wpisać w ten harmonogram dopisanie np daty do nazwy (bo nie widzę w edycji harmonogramu)?; niemniej nie do końca się mi to wydaje, gdyż nawet jeżeli zdążę przenieść tę kopię dwa dni temu do folderu z poprzednimi kopiami, to też nie zapisuje się ta nowo tworzona. Czy może rzecz w tym, że mam autowygaszanie ekranu, wygaszacz ekranu? Czy w tym, że po pewnym czasie kompter wyłącza się (to znaczy "robi przerwę")?
W każdym razie będę wdzięczny za podpowiedzi.