Temat: Znowu się sypie :[
Ech łapy opadają... od lat wielu korzystam z TB! do tej pory bez większych problemów... niestety ostatnimi czasy zdarzyło się nietoperzowi wysypać pocztę kilkukrotnie (o czym już wcześniej pisałem...)
Wówczas skończyło się na kombinowanej (kilkudniowej) opcji wydłubywania co się da z katalogów na dysku... część się udało, większość poszła w zapomnienie...
Dzisiaj ZNOWU wywaliło pocztę z kilku folderów...
Udało się, do inboxu ściągnęłem to co mam na serwerze (od pół roku nie czyszczę, żeby nie mieć strat) co do folderów typu $KNOWN$ i całej około 30 innych, które sobie utworzyłem (a teraz zniknęły) wystarczyło, że je stworzyłem na nowo - szczęśliwie zczytały pliki pocztowe z domyślnych lokalizacji...
Po tym wszystkim full backup...
Ale... niestety mam nadal śmieci w drzewie (pisałem o tym tu: http://thebat.pl/forum/viewtopic.php?id=1435)
No i niestety obawiam się, że skoro to się powtarza, to jutro lub pojutrze znów się wysypią katalogi...
Czy ktoś wie, co może powodować takie zachowania? I jak im zaradzić ???
PLSSSS!
system WinVista 64 @ AMD
Antyvir: Kaspersky 7.x - aktualizowany na bieżąco
Zapora systemu Winda włączona...
Najczęściej pliki się sypią podczas zamykania TB!... (podczas korzystania jest OK... zamykam... otwieram po jakimś czasie a tam brak wiadomości)